Ga naar de inhoud

Archief

Yara's
Wedding

arrow

Interdisciplinaire (bijna) musical door Guy Weizman, NITE en Schauspiel Hannover.  

Loading
Dock
Live

arrow

Loading Dock Live toont enkele van onze meest iconische stukken, unieke instrumenten en betoverende geluiden.

Superball
Lollipop
&
Mr.
Classic

arrow

Tijdens dit theatrale concert word je meegevoerd door de kracht en virtuositeit van beatboxing, klassieke percussie en drums.

Beats
'n'
Moves
Bootcamp

arrow

HIIIT en het Haags Hiphop Centrum slaan de handen ineen voor een bootcamp speciaal voor liefhebbers van drummen, beat making, breakdance, beatboxing en andere urban arts.

Durée (live)
- by Boris
Acket
&
HIIIT

arrow

Bezoekers worden uitgedaagd in hun beleving van tijd: is tijd absoluut, of toch ook subjectief? Bij deze live-viewing maakt HIIIT deel uit van het complexe systeem dat de principes van tijd vertaalt naar beeld en geluid.  

Lunch
Music

arrow

Een spannend meerstemmig collage van woorden, geluid, slagwerk, gebaren, licht psychotische poëzie en hilarische, soms banale, humor. 

'Blind' for
non-existent
soloist
and
ensemble

arrow

Uit zijn eigen muziek verdwijnen, dat is wat Jameszoo wilde. Het is compleet mislukt, zegt hij zelf. Maar wat een glorieuze mislukking! Hij ontwikkelde een instrument dat niet alleen zelfspelend is, maar ook improviseert en communiceert met live spelende musici. Zij laten zich door de niet-bestaande solist uitdagen tot een onvoorspelbaar muzikaal spel.

Konstruct
#25

arrow

Slagwerkers van HIIIT werken samen met studenten van de afdelingen slagwerk en compositie om nieuw werk te creëren, dat vervolgens in Korzo wordt gepresenteerd.

De
Jacht

arrow

Een intrigerende voorstelling vol soundscapes die je denken uitdaagt en je zinnen prikkelt. Muzikaal, absurdistisch en over de top.    

Spraakmakers

arrow

SPRAAKMAKERS is een gloednieuwe concertserie die klassieke muziek combineert met verhalen van nu.

Load more